Lirik Lagu Sundanese In Bali

cover album sundanese in bali
album pertama saratuspersen

LIRIK LAGU SUNDANESE IN BALI – SARATUSPERSEN

Wengi – wengi peuting – peuting
Keur ngeunah-ngeunah jeumpling
Kaluar awewe geulis
Beungeutna beureum (di – sedowan)
Irung na mancung (jiga wayang)
Kongkorong seueur (kawas jurig rig rig rig)
Boga batur geus tara mandi (sok)
Ngabarala dimamana

Leave a Reply